Gyerekkorom óta lélekhez szóló élményeket gyűjtök, ezeket közvetítem valamennyi tevékenységemben: tér-rendezek, tanítok, nyakékeket készítek és tolmácsolok. A színek, a fények játéka és a különböző anyagok, textúrák mindig is lenyűgöztek: izgalmas kalandra hívtak a láthatón túlra. Művészettörténeti tanulmányaim során rádöbbentem arra, hogy engem az iparművészet, a tárgyakból sugárzó szellemiség, illetve a tér és az ember viszonya érdekel igazán, itthon és bárhol a világon.


Évekig éltem Japánban és Portugáliában, hosszabb időt töltöttem Indiában, Angliában. Utazásaim és különböző kultúrák, spirituális hagyományok, valamint a keleti és a nyugati lakberendezési szokások megismerése nyomán korán felismertem, hogy a felszín mögött a közös vonásokat és lélek-minőségeket keresve, közelebb kerülhetek az élet esszenciájához. A keleti kultúrák tárgy és anyag tisztelete, művészi rangú kézművessége inspirál. A hagyományokban gyökerező, de a jövő felé vezető, a folyamatos változás értékét felismerő szemlélet vezet mindenben.


Saját kidolgozású tér-lélek-tan elméletemet a gyakorlatban is élem, közel tizenöt éve támogatom az embereket, hogy a dolgok helyükre kerüljenek az életükben fizikai és lelki értelemben egyaránt. A legnagyobb öröm számomra a másokkal töltött minőségi idő: tanítványaim és az otthonuk kialakításában vagy átrendezésében tanácsot kérők számára segítek felismerni és megérteni életük sokrétű összefüggésrendszerét. Előadásaimban is szeretnék szemléletváltásra inspirálni mindenkit.